Резултат с изображение за обама тръмп

Изгонването на 35 руски дипломати от САЩ 3 седмици преди края на мандата на Обама е само началото на предстоящия преврат, научихме от патриотични американски агенти на службите. Целта не е да "се влошат отношенията с Русия", които е ясно че Тръмп после много бързо ще оправи. Целта е да се убеди обществеността, че изборите са манипулирани от Русия, и съответно Доналд Тръмп не е законно избран.

Така той няма да стане президент, а ще трябва да се насрочат нови избори. Междувременно, тъй като мандатът на Обама изтича, ще трябва Конгресът да избере временен президент. Доколкото в Конгреса са все същите републикано-демократски чиновници на олигархията, е ясно че няма да дойде президент, дето да клати лодката. Всъщност, съвсем възможно е Конгресът да избере дори Хилари Клинтън. Но дали ще е тя , или ще е някой републиканец, тип Пол Райън (председател на долната камара) няма никакво значение. Всички те са прислуга на една и съща неолиберална олигархия.

Целта на прогонването на руските дипломати е вътрешно политическа. Тя цели да докаже, че "службите са установили намеса в изборите" и поради тази причина да се отменят самите избори. Т.е. Обама ползва авторитета на действащата власт, за да попречи на встъпването на следващата. В САЩ, за разлика от България, гражданите доста силно вярват на държавата, и подобни "разкрития" се приемат сериозно.

Историята с руските хакери е абсолютно бутафорна, просто защото победата на Тръмп се крепи на победа в няколко ключови щата. Именно там се продъни многомилиардната кампания на Хилари. Провалът е в гласуването, а не в броенето на гласовете. В 3 щата всъщност правиха второ преброяване по искане на прикрит съюзник на Хилари, и резултатът на Тръмп дори се увеличи. Освен всичко друго, машините за гласуване не са свързани с Интернет, и руските хакери би следвало да ходят и ръчно на място да манипулират всяка машина. Няма признаци за такова стълпотворение на хакери, разглобяващи компютри пред очите на комисиите.

С последните си действия, старият президент на САЩ очевидно се опитва да предизвика конституционна криза. Но страхът на системата от промените е толкова голям, че вероятно са готови на всякакъв хазарт вече, за да се спасят.

Вероятно за да не им помага, Путин стиска зъби и не отвръща остро на провокацията. Той разбира, че атаката не е срещу Русия, а е срещу Тръмп, съответно прибързана реакция би помогнала на превратаджиите във Вашингтон...

ГН

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com