ЩО НЕ ПРАЗНУВАТЕ? Сипете си, Пеевски черпи!
В древността римляните когато преяждали, си бъркали в гърлото, повръщали и продължавали да ядат. Горе долу същото правят и Буда и Шиши, като преядат с власт, повръщат я и после пак продължават да лапат и да се тъпчат.
И не се заблуждавайте, не сте им дали вие властта, те си я дават и взимат, вие само легитимирате тяхната власт и плащате сметката. Плащате всичко, от охраната на Пеевски, Доган и Буда, до вилите на любовниците им в Барселона и пурите им.
Плащате новите им джипове, чантичките на Лилиту, плажа на Варадеро и дори китките, които поднасят по празници пред паметниците, пак вие плащате. Плащате за да ви крадат.
Плащате за да ви правят на маймуни.
А наглостта и алчността на дебелите са безкрайни. Както и глупостта на народа. Децата ни се избиват в училищата, ние се избиваме по пътищата. Ядем боклуци, пием вода с уран, дишаме отрови и събираме и просим стотинки и левчета за да оперираме близките си.
А дебелите гледат от страни и стават още по дебели. И лапат поредните милиарди от саниране, магистрали, огради и не знам какви путки майни проекти от които крадат и последните стотинки на този народ. Крадат дори от храната на децата в детските градини. И от лекарствата на болните. И от мизерните пенсии на старите хора, които са мизерни защото дебелите крадат и за това пари няма! И прокуратура няма, тя също е част от мафията. И за това няма и правосъдие , и справедливост , и възмездие. Защото ни управлява мафия.
Това се случи днес с поредният избор на Буда за премиер. И за това Пеевски черпи.
Що не празнувате, нали си ги „избрахте“?

Източник: http://bultimes.bg

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com