Image result for анонимните

Групировката „Анонимните“ разпространи видео, с което призовава хората по света да се „подготвят“ за Трета световна война.
„Налице са всички признаци за предстоящата война на Корейския полуостров“, казва групата в клип, публикуван в YouTube. Хакерите правят няколко твърдения за скорошните военни движения в региона – както и предупрежденията, направени от Япония и Южна Корея за предстоящи ядрени атаки от север, когато огласиха страшното си пророчество за войната.
„Гледайте как всяка страна придвижва стратегически парчета на място“, казва организацията с типичният им роботизиран глас.
„Но за разлика от миналите световни войни, макар че ще има наземни войски, битката вероятно ще бъде жестока, брутална и бърза. Тя също така ще бъде глобално опустошителна, както на екологично, така и на икономическо ниво.“
Според „Анонимните“ тестът миналата седмица на междуконтинентална балистична ракета „Минитмън 3“ от страна на Тръмп , съчетан с неотдавнашно предупреждение от страна на японски служители към гражданите, които им казаха да се подготвят за евентуална ядрена атака, са в крайна сметка доказателство за конфликт между САЩ и Северна Корея.
„Това е реална война с реални глобални последствия. “
„Анонимните“, които са определяни като глобална мрежа от хакери, имат намерение да разпространят „факти, които правителството не желае вие да знаете“.
Групата твърди, че САЩ и Южна Корея работят заедно за запазване на мира в региона, заедно с Китай и Филипините, но техните опити достигат „до ушите на глухия“.
Те твърдят също така, че Вашингтон работи заедно с Австралия, изпращайки на ротационен принцип 1000 американски войници в страната, заедно с бойна група на един самолетоносач. Според групата друг явен знак за предстоящата война са проведените наскоро разговори между президента на САЩ и президента на Филипините.
„Подгответе се за това, което следва“, предупреждават „Анонимните“.

Източник: anketabg.com

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com