На 22 юни 1941 г. германската военна машина, считана за най-мощната в историята на света, вероломно нахлу в пределите на Съветския съюз.
Започна Великата отечествена война на Русия и съветските народи срещу най-зловещото създание на капитализма – германския фашизъм.
Вермахта разчиташе на своята огромна военна мощ и на изненадата. Защото фашистите бяха струпали ПРЕДВАРИТЕЛНО многохилядната си армия на границите на Съветския съюз, уверявайки лицемерно и коварно съветското ръководство, че нямат никакво намерение да нападат СССР.
Хитлеристите смятаха, че МЪЛНИЕНОСНАТА ВОЙНА, която започват, ще трае един-два месеца, след което СССР ще бъде напълно разгромен. И разчленен на редица малки държавици, които няма да представляват заплаха за Запада.
Фашистката армия бе едно ЧУДОВИЩЕ, което искаше да унищожи Съветския съюз и да завладее света.
Но нещо се обърка. Военните специалисти на немската армия с германска педантичност бяха разчели всички фактори. Всички подробности. Всички ситуации, които можеха да възникнат в хода на светкавичната война.
Не бяха взели предвид само един единствен, но изключително важен фактор.
НЕСЪКРУШИМАТА ВОЛЯ и РЕШИМОСТ на руския народ и народите на Съветския съюз да ЗАЩИТЯТ своята РОДИНА и да унищожат врага.
Не е нужно да проследяваме хода на войната. Или да покажем ПОБЕДАТА в цифри и факти. Това отдавна е направено от историците.
Днес, повече от всякога, е нужно да осъзнаем, че онова, което САЩ и Запада вършат около границите на Русия, а и в целия свят е ПОВТОРЕНИЕ на опитите на фашистка Германия да завладее СССР и света.
И днес либералните и глобалистки Съединени щати, заедно със своите западни съюзници обградиха Русия с огнен кордон от военни бази, натъпкани с ядрени ракети и всякакви други оръжия.
С ЧУДОВИЩНОТО намерение да се опитат отново да унищожат Русия.
Те не пестят своите „уверения“, че струпаните военни бази и войски са само за запазване на „мира“. И че САЩ и съюзници никога няма да тръгнат срещу Русия.
Само че думите са едно, а действията им доказват точно обратното. САЩ унищожиха държавите от Близкия Изток и създадоха огромен хаос в тях. САЩ и Запада създадоха и въоръжиха джихадистките ЧУДОВИЩА Ал Кайда и Ислямска държава, за да ги хвърлят срещу Руската федерация.
При това сега вече не съществува оправданието, че Запада се бори с „комунизма“. И затова СЕГА народите видяха ИСТИНСКОТО лице на капитализма. САЩ през последните 25 години, когато си мислеха, че са единствените победители от Студената война, се превърнаха в ЧУДОВИЩНА империя на ЗЛОТО, която иска да завладее и унищожи света.
Фашисткото зло се завръща в САЩ и Запада, наричайки себе си „либерализъм“ и „глобализъм“. Поради простата причина, че единствената движеща сила при капитализма са парите и властта. Капиталистът няма друго верую освен парите в брой. И не го интересува броя на труповете, през които ще премине.
За пари и власт над света Транснационалните корпорации и Уолстрийтовските банкстери, които управляват САЩ се опитват да превърнат цяла Европа в джихадистка пустиня.
Фашистите бяха чудовища. Но не по-малки чудовища са „либералните“ Съединени щати, които уж се биеха против Хитлер. Нека си спомним, че американския милитаризъм създаде АТОМНИТЕ БОМБИ и най-безочливо и цинично ги хвърли над нищо неподозиращите и съвсем невинни хора от японските градове Хирошима и Нагасаки.
И отново на пътя на това ЗЛО под СЛЪНЦЕТО, наречено Запад и неговото хищническо желание да завладее света, се ВЪЗПРАВЯ мощна, славянска и православна Русия, защитаваща традиционните ценности на ЧОВЕЧЕСТВОТО.
РУСИЯ отново е държавата, която застава начело на целия свят, за да сломи зловещата агресия на последните капиталисти, обладани от неистова жажда за пари и власт. Тази жажда унищожи мощната Римска империя. Русия унищожи жадната за пари и власт Наполеонова армия. И хитлеристката военна машина, обхваната от манията за власт над света, бе разгромена от руската воинска доблест и човешка справедливост.
Сега са наред американските трансджендъри. Защото и те са обладани от страстта към пари и власт. И няма сила, която да спаси тяхната залязваща империя!

Източник: Иво Македонски Skandalno.net

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com