Знаете ли, какво означава да подпишете празен лист? После неговият притежател може да напише на празното място, каквото си поиска, а след това съвсем законно да го представи в съда, в уверение на това, че вие сте знаели какво и защо сте подписвали. Днес ще ви покажа един такъв празен лист, който АЕЦ „Козлодуй“ , с любезното съдействия на абсолютно цялата политико-енерГЕПИйна мафия, барабар с обслужващите ги „медии“ ни поднасят негласно да подпишем, т.е. да се съгласим, че поскъпването на тока от 1-ви юли с 94,4%, за всички нас, е повече от нормално и нужно.
Въпросният празен лист е наличен в последното заявление, подадено от АЕЦ-а към КЕВР, с искане за въпросното поскъпване, на страница 24/74 (можете да се убедите от ТУК). А казано още по-кратко той изглежда ето така (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):
Виждате ли празният лист?
Превеждам същността на измамата.
„Пресметнатият брой ядрено — горивни касети (=ТОК, в текста на ядрената мафия) за презареждане на всеки блок през новия регулаторен период обезпечава работата на Ядрено-Енергийните Блокове (ЯЕБ) в рамките на“ … повече не се чете, в продължение на няколко реда. Те нарочно са покрити с лист хартия, преди да бъде сканирана въпросната страница, за да не можем да я видим и прочетем ние с вас. И така продължава до нищо не значещото „бр. за ЯЕБ №5“.
Какво означава това?
За да разберете правилно ще дам пример от живота, който е разбираем за болшинството хора. На практика ядрената мафия ни представя сметка за боб чорба, но крие от нас цената на боба на свободния пазар, а също така крие и количеството боб (под формата на грамаж или брой зърна) в чорбата, която ни сервира. Само че иска да им плащаме за новата ГОРЕЩА СУПА близо 100% по-скъпо.
Всеки, който е съгласен, с предложената оферта е свободен да не разпространява въпросното разкритие престъпление срещу всички нас. Пак ще плащаме всички ние?
Тези от вас, които са пропуснали да се запознаят с разкритите до сега престъпни похвати на ядрената мафия, приложени в същото това заявление, могат да се запознаят с тях от следните три материала:
АЕЦ „Козлодуй“, естествено, лъже за цената на тока 3

Източник: http://bultimes.com

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com