Всички знаете какво е DMS – кампаниите за болни деца и други инициативи, за които се събират пари чрез изпращане на СМС-и. Сега обаче са пуснали кампания, с която да се събират пари за провеждане на гей парада София Прайд 2017, заедно с арт седмица и филмов фестивал.
"София Прайд се организира изцяло от доброволчески комитет и целият бюджет се набира чрез дарения – на организации и на отделни граждани. Имаме нужда да покрием разходите за техника, комуникационни материали, охрана и административни такси. Надяваме се, че чрез DMS кампанията ще успеем да съберем средства за тези нужди", заяви Радослав Стоянов от организационния комитет на София Прайд.
Призовават всеки, който уважавал равноправието да изпрати SMS на 17 777 със съответния текст. Така щели да се улеснят всичките желаещи да помогнат. Това ще е десетото шествие на гейове, лесбийки, трансджендър, бисексуални и интерсекс хора. То ще се проведе на 10-ти юни в София под надслов "Да прогоним предразсъдъците".
Шествието ще тръгне от паметника на Съветската армия!
До сега не съм реагирал активно за гейпарадите, които са се превеждали. Реално ми е все едно дали ще го има този парад, или няма да го има. Но сега, това с DMS кампанията ми идва повече. Всеки един изпратен СМС за тази инициатива, колкото и благородна да е тя, е вероятен изпуснат СМС за някой болен човек.

Източник: http://spodeli.eu

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com