Новоизлюпеният вицепремиер Валери Симеонов още невлязъл в длъжност и скочи директно с бутонките на шоумена Слави Трифонов.
Още незатоплил креслото си, той хукна по телевизиите и започна да мята къчове и словесна помия срещу нахалството на Слави:
а/ да го споменава в предаването си
б/ да виси пред парламента и да иска депутатите да му разгледат референдума.
„Няма да гласуваме за никакъв референдум! Няма да играем по свирката на този мръсен чалгар Трифонов, който си вади парите от цинични песни и грозни политически скечове!“ – разлюти се и се разбесня Симеонов рано тази сутрин по Нова телевизия.
Не позволявам на Трифонов да застане срещу хора като мен и колегите ми, които с години са градили опит и име в политиката, да виси на стол в дъжда пред парламента и да ни поставя ултиматуми да му гледаме референдума! Няма да стане! Той излъга хората като си направи допитването по време на президентските избори!
Използва традиционно голямата активност при избора на държаве глава в България! На избирателите насила им бяха тикани в ръцете бюлетини за референдума! Те даже не знаеха за какво гласуват! Пускаха ги, без да са информирани!
Това беше служебна победа за чалгаря и не я признавам! Ако беше направил отделно референдумчето си, едва ли щеше някой да отиде да му гласува!
И на всичкото отгоре този човек има нахалството сега да се рови в мотела ми да брои военните вътре!
Ами има 15 войничета! Какво?! Да ги изгоня ли?! Храна им осигурявам. Фитнес, сауна им предлагам… И тръгнал Чалгаря да ми проверява сигнали, че имам още два хотела! Това на какво прилича!“, изстреля бесовската си тирада в сутрешния блок на Нова тв. новоизлюпения министър Валери Симеонов.
На нищо не прилича, господин Симеонов!
На нищо!
Вие явно се чувствате богопомазан и никой за нищо не трябва да рови около вас!
Вече сте вицепремиер и можете да лъжете още по-нагло хората в очите!
Никой на никого не е тикал бюлетини за референдума в ръцете. Напротив! Имаше оплакване от много хора, че членовете на избирателните комисии ги дават само при поискване от гласоподавателите и то неохотно. А истината е, че на президентските избори имаше толкова висока активност точно заради допитването.
В референдума на Слави българите най-сетне съзряха шанс да скочат срещу статуквото и да ви изметат от парламента вас, вечните политици-фурнаджийски лопати, крадци и далавераджии. Народът ясно каза – мажоритарни избори и един лев субсидии!
Ясно е защо сега виете на умряло, господин вицепремиер по демографските въпроси!
Защото ако има мажоритарни избори, вие и псевдопатриотичната ви пасмина няма да помиришете парламент, камо ли правителство!
В този ред на мисли един страничен въпрос и от нас Skandalno.net: Колко души пуснаха преференция за вас на сегашните избори?
Май нито един! Иначе щяхте да се тупате в гърдите и да опищите телевизиите с радостно-дивашки патриотарски викове.
Няма да гласувате за референдума?
Ами шефа ви, Борисов, какво ще каже, патриотарски марионетки нещастни? Нали той е за? Нали вие му подарихте цялата власт, като се задоволихте с по едно декоративно постче?
Или сега с Бащицата ще го играете на доброто и лошото ченге?
Тогава ще стане още по-прозрачна постановката ви и страхът, който ви тресе съвсем непатритично.
Но щом пък Слави толкова много ви пречи, щом е „мръсен чалгар“ и „манипулатор“, защо не си спретнете с него един дуел по мъжки?
Той обяви концерт в зала „Армеец“ и билетите свършиха точно за 20 минути. Обяви втори за разочарованите и билетите пак бяха изкупени за по-малко от час, а на черно стигнаха 200 лева бройката.
Предлагаме и вий да направите същото.
Да обявите, че ще изнасяте лекция по патриотизъм в „Театър 199“.
Хайде на бас, че и девет души няма да си купят билети!
Не бъркайте, господин вицепремиер, собственото си его с обичта и уважението на народа. Както и с патриотизма.
И не ръсете обиди срещу народа, който е гласувал.
Не за вас, а за референдум!
Тоз народ не е нито толкова прост, нито толкова неориентиран, нито толкова манипулиран.
Той просто ви мрази!
И вие го знаете!

Източник: Skandalno.net

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com